Parate Service Administratief & Fiscaal Servicebureau

De belastingaangifte in orde met Parate Service

De belastingaangifte

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting. Door constant de laatste wetgeving op de voet te volgen zijn wij op de hoogte van de nieuwste regels en de fiscale aftrekposten. Wij beschikken over professionele software om uw aangifte te verzorgen, zodat u gegarandeerd bent van een zo gunstig mogelijke aangifte. Niet alleen nemen wij veel werk voor u uit handen, u komt later ook niet voor onvoorziene verrassingen te staan.

Wanneer u kies voor Parate Service zullen wij u uitnodigen bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en het doornemen van onze werkwijze. Wilt u liever thuis uw administratie bespreken? Dan komen wij graag bij u langs. Wel zo makkelijk! Tijdens dit gesprek zullen we samen met u uw fiscale gegevens doornemen. Hierdoor kunnen wij een goed beeld vormen van uw situatie. Vervolgens werken wij de aangifte voor u uit. Tevens beoordelen wij of u bepaalde zaken fiscaal gunstiger kan aanpakken.

Van de aangifte ontvangt u een uitgebreid rapport. Wanneer u akkoord gaat met de aangifte zullen wij de verzending naar de belastingdienst uitvoeren. U hoeft dus zelf niets meer te doen.

Facebook nieuws

6 dagen geleden

Parate Service

Vandaag de wetbundel Belastingwetten van het Register Belastingadviseurs ontvangen. Dit is de tiende die ik als lid ontvang! De versie van 2010 had 2082 pagina's, de 2020 editie 2404 (!) pagina's... Van vermindering van wetgeving is in de afgelopen 10 jaar niet veel gekomen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Parate Service

Heb je al jaren een voorlopige teruggaaf? Is er wat verandert in je situatie? Bijvoorbeeld meer of minder gaan verdienen, andere hypotheek of rentepercentage? Dan kan het verstandig zijn om je voorlopige aanslag aan te passen. Nu is daarvoor een goed moment! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

"Jarenlang deden wij geen aangifte. Mark heeft van de laatste vier jaar nog aangifte kunnen doen, we kregen hierdoor een flink bedrag terug!"

Mw. J. Klooster uit Groningen