Parate Service Administratief & Fiscaal Servicebureau

De belastingaangifte in orde met Parate Service

De belastingaangifte

Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting. Door constant de laatste wetgeving op de voet te volgen zijn wij op de hoogte van de nieuwste regels en de fiscale aftrekposten. Wij beschikken over professionele software om uw aangifte te verzorgen, zodat u gegarandeerd bent van een zo gunstig mogelijke aangifte. Niet alleen nemen wij veel werk voor u uit handen, u komt later ook niet voor onvoorziene verrassingen te staan.

Wanneer u kies voor Parate Service zullen wij u uitnodigen bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek en het doornemen van onze werkwijze. Wilt u liever thuis uw administratie bespreken? Dan komen wij graag bij u langs. Wel zo makkelijk! Tijdens dit gesprek zullen we samen met u uw fiscale gegevens doornemen. Hierdoor kunnen wij een goed beeld vormen van uw situatie. Vervolgens werken wij de aangifte voor u uit. Tevens beoordelen wij of u bepaalde zaken fiscaal gunstiger kan aanpakken.

Van de aangifte ontvangt u een uitgebreid rapport. Wanneer u akkoord gaat met de aangifte zullen wij de verzending naar de belastingdienst uitvoeren. U hoeft dus zelf niets meer te doen.

Facebook nieuws

"Jarenlang deden wij geen aangifte. Mark heeft van de laatste vier jaar nog aangifte kunnen doen, we kregen hierdoor een flink bedrag terug!"

Mw. J. Klooster uit Groningen