Parate Service Administratief & Fiscaal Servicebureau

Fred Mol: uw belastingadviseur en administrateur in Assen

Een echte Assenaar mag je mij wel noemen. Ik ben geboren in 1952 en heb sindsdien altijd hier gewoond. Nadat ik in Assen mijn opleiding heb afgerond heb ik acht jaren bij de belastingdienst gewerkt. Hier heb ik diverse opleidingen en cursussen gevold. In 1978 ben ik bij Parate Service gaan werken. Ons administratiekantoor heeft mijn vader, Jac Mol, in 1973 opgestart. Ik heb vanaf dat moment diverse administratieve en fiscale opleidingen gevolgd waardoor er een volwaardig administratiekantoor is ontstaan. Dit heeft ertoe geleid dat wij ons hebben kunnen aansluiten bij het Register Belastingadviseurs. Nadat mijn vader in 2009 is gestopt met werken, heb ik de bedrijfsactiviteiten voortgezet samen met mijn vrouw. In 2011 zijn de werkzaamheden van mijn vrouw overgenomen door mijn zoon Mark.

Facebook nieuws

2 weken geleden

Parate Service

De belastingdienst heeft ons gemeld dat niet iedereen die voor 1 april aangifte inkomstenbelasting heeft gedaan ook zijn (voorlopige) aanslag voor 1 juli gaat ontvangen. Als dit bij jou het geval is zullen ze een brief sturen met dagtekening 30 juni. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

"Ik had het plan om voor mezelf te beginnen. Fred heeft mijn plannen aangehoord en mij vervolgens alle adviezen gegeven. Ik kon direct aan de slag!"

Dhr. Obelink (startende ondernemer)