Parate Service Administratief & Fiscaal Servicebureau

Fred Mol: uw belastingadviseur en administrateur in Assen

Een echte Assenaar mag je mij wel noemen. Ik ben geboren in 1952 en heb sindsdien altijd hier gewoond. Nadat ik in Assen mijn opleiding heb afgerond heb ik acht jaren bij de belastingdienst gewerkt. Hier heb ik diverse opleidingen en cursussen gevold. In 1978 ben ik bij Parate Service gaan werken. Ons administratiekantoor heeft mijn vader, Jac Mol, in 1973 opgestart. Ik heb vanaf dat moment diverse administratieve en fiscale opleidingen gevolgd waardoor er een volwaardig administratiekantoor is ontstaan. Dit heeft ertoe geleid dat wij ons hebben kunnen aansluiten bij het Register Belastingadviseurs. Nadat mijn vader in 2009 is gestopt met werken, heb ik de bedrijfsactiviteiten voortgezet samen met mijn vrouw. In 2011 zijn de werkzaamheden van mijn vrouw overgenomen door mijn zoon Mark.

Facebook nieuws

2 weken geleden

Parate Service

Herinneringsbrief opsturen gegevens kinderopvang 2019

BELASTINGDIENST
07.09.2020
De Belastingdienst heeft van sommige kinderen aanvullende gegevens nodig over de kinderopvang over 2019. In juni en juli zijn hierover brieven verstuurd naar betreffende ouders. Ouders die nog niet gereageerd hebben ontvangen binnenkort een herinneringsbrief. Hierin vraagt de Belastingdienst om de gegevens alsnog vóór 3 oktober 2020 op te sturen.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

"Jarenlang deden wij geen aangifte. Mark heeft van de laatste vier jaar nog aangifte kunnen doen, we kregen hierdoor een flink bedrag terug!"

Mw. J. Klooster uit Groningen