Parate Service Administratief & Fiscaal Servicebureau

Boekhouder en belastingconsulent voor regio Assen

Als zoon en kleinzoon van een boekhouder kreeg ik al vanaf kinds veel mee van het reilen en zeilen van Parate Service. Ik heb echter niet meteen voor gekozen om in de zaak te gaan. Ik ben eerst verschillende opleidingen gaan volgen, zo heb ik MTS elektrotechniek gedaan, gevolgd door MBO detailhandel. Na het MBO heb ik de hoge beroepsopleiding ‘informatiedienstverlening en informatiemanagement’ met succes afgerond. Waarna ik een aantal jaren gewerkt heb bij mediabedrijven in Amsterdam (Reed Elsevier) en Groningen (NDC Mediagroep) en in de documentaire informatievoorziening (NAM en twee gemeenten).

Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Toen mijn vader voorstelde om in de zaak te stappen heb ik de beslissing genomen om er voor te gaan. Mijn vak oefen ik nu al jarenlang met veel plezier en succes uit. En er iets niets leuker om elke dag samen met je vader klanten zo goed mogelijk te helpen bij hun financiën!

Gezien het werk als boekhouder en belastingconsulent specifieke kennis vereist, ben ik weer de schoolbanken ingedoken. Inmiddels heb ik met succes de HBO opleiding Belastingconsulent en diverse boekhoudcursussen afgerond.

Sinds 2015 ben ik mede-eigenaar van Parate Service. Ik zal ervoor zorgen dat Parate Service ook de komende decennia het adres blijft voor uw belastingzaken en administraties.

Facebook nieuws

6 dagen geleden

Parate Service

Vandaag de wetbundel Belastingwetten van het Register Belastingadviseurs ontvangen. Dit is de tiende die ik als lid ontvang! De versie van 2010 had 2082 pagina's, de 2020 editie 2404 (!) pagina's... Van vermindering van wetgeving is in de afgelopen 10 jaar niet veel gekomen. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Parate Service

Heb je al jaren een voorlopige teruggaaf? Is er wat verandert in je situatie? Bijvoorbeeld meer of minder gaan verdienen, andere hypotheek of rentepercentage? Dan kan het verstandig zijn om je voorlopige aanslag aan te passen. Nu is daarvoor een goed moment! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

"Onze financiële toestand was een groot warboel. Fred heeft via zijn contacten ervoor gezorgd dat het weer op rolletjes loopt."

Dhr. P Pieters uit Assen